top of page

Mijn boek

Mijn boek: Geraakt in het hart van mijn emotionele brein

In dit boek beschrijf ik een deel uit mijn leven. Een leven dat in 2003 wordt doorkruist door twee herseninfarcten. Medisch gezien wordt geen oorzaak gevonden, dus zette ik zelf een zoektocht in. Tijdens het lezen merkt de lezer dat ik uitstapjes maak naar mijn opvoeding, vroegere gezinssituatie en mijn leefstijl. In de herstelperiode doorleef ik diverse stromingen en neem het effect op mijn lichaam waar. Tevens leg ik uit dat wij met ons lichaam tot veel in staat zijn. Een boek waarin u veel herkent.

Een passage uit mijn boek:


"Ik heb me ontzettend in de steek gelaten gevoeld door mijn lichaam op dat moment. Ik had mezelf zo op mijn gezondheid gefocust dat het nog steeds een onbegrijpelijk iets was wat me was overkomen. Had in eerste instantie ook niet meer de behoefte om zo gezond te denken en te leven, het had toch geen zin gehad. Even lekker slachtoffer zijn. Wat natuurlijk niet de waarheid is, ik had veel zwaardere klappen kunnen oplopen en was dan niet meer in staat geweest om dit boek te schrijven.

Pas later ben ik me gaan realiseren wat een fantastisch mechanisme er toch in ons lichaam ingebouwd zit, dat het signalen afgeeft dat het tijd wordt dat je echt bewust gaat nadenken en de onbewuste patronen leert herkennen. Oude onbewuste overtuigingen leren in te zien. Ik ben mijn lichaam nu heel dankbaar dat het de signalen heeft gegeven en dat ik mijn ervaring mag delen met velen van jullie. Het was mijn tijd nog niet om afscheid van het leven te nemen. Ik ervaar het ook als een meerwaarde die ik heb gekregen. Een meerwaarde om dieper in mijn eigen ziel te kijken naar wat er nog mogelijk is om door te groeien."

Stuur ons een mailtje om het boek te bestellen of

via de boekwinkel: ISBN: 978-94-6206-486-7


Prijs: € 15,95 exclusief verzendkosten.

bottom of page