top of page

Gezondheid / Vitaliteitsscan

 

Gezondheid / Vitaliteitsscan

 

Dat ieder levend organisme voeding nodig heeft, is algemeen bekend. Over de vragen “wat is voeding” maar vooral wat is voeding voor mij als individu, hierover zijn nog veel vragen, maar zeker belangrijk om te weten. Ieder mens heeft voeding nodig die afgestemd is op jouw als persoon.

Om de vele taken van de voeding goed te kunnen begrijpen, mag je weten dat je lichaam in feite een gecompliceerd systeem is, maar ook prachtig met vele mogelijkheden om gezond en vitaal in je leven te staan.

Als je lichaamssysteem goed functioneert, dan voel je je in het algemeen prettig en energiek. Je wordt niet gemakkelijk ziek, want het organisme kan zich met succes tegen uiteenlopende ziekteverwekkers verdedigen. Ook beschik je de hele dag door over voldoende energie voor werk en ontspanning. Indien je lichaam toch wordt getroffen door een ziekte of verwonding, zal het zich in principe snel herstellen.

 

In deze tijd functioneert het lichaamssysteem van veel mensen niet optimaal, men is vatbaar voor infecties en kampt over het algemeen met een kwakkelende gezondheid. Veel mensen hebben te lijden onder een of meer chronische aandoeningen. Men voelt zich vaak moe en lusteloos en beschikt niet over voldoende energie om aan het leven te kunnen deelnemen.

De belangrijkste oorzaak voor deze slechte gezondheidstoestand is in de meeste gevallen een voortdurend tekortschietende voeding.

 

Van groot belang is ook de situatie waarin je leeft. Je kan voor jezelf het gevoel hebben dat je super gezond leeft en sport en voldoet aan de gestelde eisen. Een minder goede nachtrust of onregelmatig werk, veel stress door werk of privé zaken, dan kan je systeem toch uit balans zijn. Omdat je systeem in bepaalde situaties meer vitamines en mineralen gebruikt dan dat je kan leveren. Onderschat vooral niet wat stress met je hele lichaamssysteem kan doen.

VITALITEITSSCAN

Wil jij weten hoe je lichaamssysteem functioneert en of je de juiste voeding voor jezelf gebruikt.

Het is nu mogelijk om jouw lichaam op een zeer moderne manier te laten scannen met een apparaat dat in veel buitenlandse ziekenhuizen gebruikt wordt.

 

Hoe werkt het?

Via je handpalm wordt gedurende 1 minuut kleine pulsen, die je niet voelt, omgezet naar informatie uit jouw lichaam. Door kleine pulsen, die je niet voelt, wordt informatie uit je lichaam afgelezen. Dit meten heet: Bio- metrie.

Je krijgt een samenvatting die voor jou duidelijk is. Zoals gezondheidstips op maat over allerlei aspecten van je lichaam.

 

Deze scan is ook zeker belangrijk voor mensen die overspannen of burn-out zijn.

 

Binnen een minuut wordt je lichaam op 600 punten gecontroleerd.

Wil je weten:

* Hoe gezond je bent?

* Welke vitamines je tekort komt?

* Welke mineralen je tekort komt?

* Welke organen er wel of niet goed functioneren?

* Waar je allergisch voor bent?

* Welke toxines er in je lichaam zitten?

Wat kost het?

Een vitaliteitsscan kost € 95,00. ( intake, scan, verslaglegging en advies).

download[1].jpg
bottom of page